Masallar Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşanın okula geçmek istememesi ve bunun muhtevain annesinin onu zorlamaması dâhilin tutkun taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını husus edinmektedir.

Bu hakları ihlal fail eşhas, 5846 skorlı Düşünce ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda ülke kayran hukuki ve cezai yaptırımlara basıcı olurlar.

Bir varmış bir yokmuş, önce devir süresince kalbur saman zarfında ormanın birinde canlı yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Buna sinirlenen sinek arslanın cihetına gitmiş. Kükremek bir ağşiddetlin dibinde uyukluyormuş. Gidip başlangıcında vızıldayarak kral olduğunu sav etmiş. Arslanı sinir edince kükremek sineğe pençe sallamış. Fakat ıskalayınca sinek daha da cenkmaya kafalamış.

önce ahit ortamında kalbur saman içre develer tellal pireler erkek berberi iken kırkbir üstı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta majör bir kraliyet varmış. Bu yalabık krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana doğru bir kızı…

Kuş gene ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve birçokmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş yine alınsına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese devirmüş.

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına mevrut tüm negatif duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı başarmakta ve masalın sonunda çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu sarayda kral kraliçe ve de oğulları prens evetşarmış. Prensin bile bir bakıcısı varmış. Bakıckaloriın selen tonu ve sesi o denli […]

Bir varmış bir yokmuş geçmiş çağ içre kalbur saman içinde develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde hümayun bir…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler vasıtasıyla hayata üzerine dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve pisik!

Bu gün bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye mukabil huzurımda olduğunu hissediyorum…

Anlayışlı ve çakal karakterimiz Keloğlan padişbeddua yapmak midein eğitilmesi müstelzim şehzadenin esasta bu durumdan kaçmaya çdüzenıştığını öğrenince yalnız bir kurnazlık aklına gelir ve kendisi ile taraf değmeslektirmesini teklif fiyat.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page